img_7745
Fotograaf: Adriana Ivanova

Juiciety zijn twee stadsmeisjes, Bettina Perremuto en Cheryl Simson met Surinaamse roots die op een missie zijn, mensen inspireren en verandering creëren om een gezond(er) leven te leiden door middel van verse sapjes met Caribische ingrediënten en het geven van juice workshops. Let’s juice up society!

Juiciety staat voor Juice + Society, want ‘we juice up society’. Juice up betekent voor ons een verandering teweegbrengen waardoor je je levendiger, energieker en krachtiger voelt. Dat wilt toch iedereen? Daarom zijn we begonnen met juicen. We halen onze inspiratie uit de Surinaamse keuken, dus we gebruiken niet de ‘usual suspects’s qua groente en fruit. We gebruiken onder andere sopropo, tajerblad en madame Jeanette in onze sapjes. Benieuwd hoe dat smaakt? Kom een keer langs in onze shop!

Stichting Mama Louise
Juiciety wordt ondersteund door Mama Louise. Deze stichting biedt ondersteuning in het aanboren van de juiste netwerken en met interieur, branding en coaches, zodat de startende ondernemers zich kunnen manifesteren in de straat. Het initiatief te Heesterveld wordt mogelijk gemaakt door Ymere. Ymere investeert in de H-buurt.

Heb je vragen of tips? Laat het ons weten. Neem ook een kijkje in de FAQ en misschien staat het antwoord op je vraag er al tussen.